Veldig enkle og lage også.
4 eggehviter
15 g FiberHusk
15 g mandelmel
60 g kremost eller creme fraiche
0.5 ts salt
Litt tacokrydder eller annet (valgfritt)*
*Tilsett gjerne tacokrydder, revet hvitløk, chilikrydder, basilikum, etc. hvis du er redd at mandelmelet skal gi smak - jeg syns ikke det merkes når du spiser dem med fyll, men med krydder blir de uansett enda bedre.
Miks alt sammen i en bolle med miksmaster.
La den stå å svelle i 15 min.
Fordel røren i 3-4 klumper på et bakepapirkledd brett. Ta en frysepose som du river opp i sømmen så den blir stor nok til hele platen og legg over.
Kjevl ut til lefser og ta deretter plasten forsiktig av.
Stek på 150 grader i 20 min. Snu de etter halve tiden.
La de avkjøle på rist.
For å spare karbs, lagde jeg tacokrydderet selv.
- 1 ss paprikapulver
- 1 ss chilipulver
- 1 ss spisskummin
- 2 ts hvitløkspulver
- 2 ts oregano
- 1 ts cayennepepper
- 2 ts salt
- 1 ts sort pepper
Tips: ta vare på eggeplommene. De kan brukes til så mangt. F.eks til å lage deilig iskrem. Oppskrift på det kommer senere.
4 kommentarer:
Denne skal jeg prøve imrg :) kleeeem jea
Takk for spennende oppskrifter :-) Men er det riktig at det kun skal være 15 gram med mandelmel?
Hilsen Anki
Fantastisk!
Legg inn en kommentar